Bli med Smart Energy Network og Microsoft på "discovery expedition" til Seattle og Silicon Valley 
 

Smart Energy Network i samarbeid med Microsoft vil med dette invitere deg med på en «discovery expedition» til Seattle, og Silicon Valley, fra mandag 24. til fredag 28. oktober. Vi har skreddersydd et program for ledere- og forretningsutviklere i energibransjen.

 

Vi kaller dette en «discovery expedition». I Seattle har vi lagt opp til et to dagers program på Microsoft sitt Expedition Center i Redmond. Der vil du få  dyp innsikt i Microsofts nye satsinger innen innovasjon generelt og energiløsninger spesielt. I tillegg vil vi besøke andre selskaper i regionen, og vi arbeider med å få til et møte med The Bill and Melinda Gates Foundation i Redmond. Nærmere informasjon og oppdateringer vil du finne fortløpende på denne internettsiden. 

Vi legger opp til ca. 15 deltakere, og ber om en ikke-bindende påmelding så raskt som mulig.

 

Smart Energy Network vil tilrettelegge med flyreiser og hotellovernattinger samt faglig fasilitering.

 

Hvis du har spørsmål, er det bare å ta kontakt. Klikk her om du ønsker å reservere plass nå med en gang. Send oss også en e-post ved å klikke her om du har spørsmål eller kommentarer. 

Med vennlig hilsen

Ragnvald Nærø                                     Bjarne Hareide

CEO Smart Energy Network                 Studieturansvarlig

 

1.png
1.png

Program
 

Programmet starter søndag kveld 23. oktober i Seattle. Vi møtes da for en enkel get together middag.
Nedenfor kan du sen en enkel skisse over programmet for uka. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det faglige programmet starter mandag morgen. Vi møtes på hotellet for en presentasjon av deltakerne og en gjennomgang av programmet. Mandagen legger vi opp til flere bedriftsbesøk i Seattle området. Seattle har svært mye spennende å by på og programmet er fortsatt under utvikling. Men vi arbeider med å få til besøk hos Seattle Public Utilities (SPU) som er ansvarlig for både vann, avfall og elektrisitet i Seattle. I tillegg ønsker vi å besøke Washington State Department of Transportation som er ansvarlig for elektiske ferger i regionen.
 
Nedenfor kan du se en video om det pågående arbeidet. Sentralt i arbeidet er deres samarbeid med energibransjen. 
Hele tirsdag og onsdag er satt av til besøk på Microsoft sitt Expedition Center i Redmond. Der vil du få  dyp innsikt i Microsofts nye satsinger innen innovasjon generelt og energiløsninger spesielt. Nedenfor kan du se hvordan styreleder i Microsoft Brad Smith presenterer selskapet sine satsingsområder for bærekraft og sikkerhet. 
Vi blir i Seattle frem til onsdag ettermiddag 26. oktober. Da reiser vi til San Francisco og Silicon Valley, hvor vi har fått skreddersydd et program på UNCLA Berkeley torsdag 27. oktober. Dette programmet vil fokusere på nyheter om cyber security, kunstig intelligens og energi, inkludert en oppdatering av det store geopolitiske bildet. Nedenfor kan du se en enkel video om Berkeley universitetet. 
 
 
 
Fredagen blir brukt til felles oppsummering før avreise hjem til Norge på ettermiddagen.
Hvis du har spørsmål, er det bare å ta kontakt. Klikk her om du ønsker å reservere plass nå med en gang. 

Skjermbilde 2022-07-31 kl. 13.30.09.png